Σχετικά με τον Δημότη

1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας

1ος Ερασιτεχνικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα:

«Ο τόπος μας …. αλλιώς»

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύει στην Έβδομη Τέχνη, αντιτάσσοντας στην οικονομική κρίση τον πλούτο της καλλιτεχνικής έκφρασης. Θέλοντας να υποστηρίξει την δημιουργική κοινότητα του Δήμου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 1ου Ερασιτεχνικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα την εναλλακτική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας. 

Διαβάστε περισσότερα: 1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας

Blue Flag

Με τρεις (3) Γαλάζιες Σημαίες βραβεύθηκε για το έτος 2017 ο Δήμος Ηγουμενίτσας στις ακτές του Δρέπανο, Μέγα Άμμος και Καραβοστάσι. Στα πλαίσια του προγράμματος Γαλάζια Σημαία πραγματοποιούνται οι ακόλουθες δράσεις:

Διαβάστε περισσότερα: Blue Flag

Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) συμμετέχει στην εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν στην κατανάλωση του αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα: Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ

Γράφω για τον τόπο μου!

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Θεσπρωτίας καλεί τους μαθητές Γυμνασίων (Ημερήσιων και Εσπερινών), Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Ημερήσιων και Εσπερινών) του Δήμου Ηγουμενίτσας να συμμετάσχουν στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Γράφω για τον τόπο μου».

Διαβάστε περισσότερα: Γράφω για τον τόπο μου!