Δελτία Τύπου

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα Δελτία Τύπου του Δήμου Ηγουμενίτσας

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου
11-09-2017

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το σχολικό έτος μόλις άρχισε!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας καλωσορίζει τους μαθητές με παιχνίδια και οργανωμένες δραστηριότητες αθλητικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Η φετινή δράση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη, εντάσσεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας αναμνήσεις και συγκινήσεις, αλλά και να προωθήσουμε, μέσω του αθλητισμού και των ομαδικών παιχνιδιών, την αξία της κίνησης και της σωματικής άσκησης.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι παρακάτω σύλλογοι και φορείς: Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, Α.Σ.ΠΕ «ΕΡΜΗΣ», Γ.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ», Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, ΚΑΕ «ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας», Ο.Α. Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ», ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ και ΔΙΑΥΛΟΣ Δήμου Ηγουμενίτσας, Σύλλογος Ιδιοκτήτων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Θεσπρωτίας, καθώς και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε όλους!