Απάντηση σε ανακοίνωση

 

Δελτίο Τύπου

06-10-2020

Απάντηση σε ανακοίνωση

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έδωσε στην δημοσιότητα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε ένα ζήτημα που ακολουθεί την θεσμοθετημένη διοικητική και ποινική διαδικασία.

Σχετικά λοιπόν με την υπόθεση του απολεσθέντος φακέλου των ΚΕΠ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αν και χρόνια «αυτοδιοικητικός», όπως αυτοαποκαλείται, αγνοεί τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Τόση άγνοια δεν συγχωρείται, πολλώ δε μάλλον, όταν ακολουθώντας την γνωστή πια, οδό παραπληροφόρησης, στοχοποιεί και εργαλειοποιεί την εν εξελίξει διαδικασία, ωθώντας σε παραγωγή αυθαίρετων συμπερασμάτων και τελικά σε πλάνη.

Η Δημοτική Αρχή, από την έναρξη αυτής της δύσκολης διαδικασίας, επέλεξε και συνεχίζει να επιλέγει τον σεβασμό στη νομιμότητα και στο απόρρητο μέχρι την ολοκλήρωση κάθε ελεγκτικής διαδικασίας. Σ’ αυτό το πλαίσιο και ως απάντηση στους ανοίκειους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Δημάρχου, ξεκαθαρίζουμε ότι η μορφή της διοίκησης που έχουμε επιλέξει δεν επιτρέπει τον αναίτιο διασυρμό των υπαλλήλων, ούτε δίνει θέση σε καιροσκόπους, λαϊκιστές, εμμονικούς και πολιτικούς οπορτουνιστές.

Τέλος, καλούμε τον κ. Γόγολο και τους συνεργάτες του, εφόσον τελευταίως αρέσκονται σε ρήσεις, να αναγνώσουν με επιμέλεια την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech