Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

28-08-2020

Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Φέτος, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, μας ευαισθητοποιεί περισσότερο από ποτέ, διότι τα παιδιά μας κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, κλήθηκαν να δώσουν μια σκληρή και απαιτητική μάχη.

Στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, με την ευχή για καλές σπουδές με όραμα την εξέλιξη και προκοπή του τόπου μας.

Στους αποφοίτους που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι να δουν τη στιγμή αυτή ως πρόκληση για τον επόμενο στόχο τους, αξιοποιώντας τα προσόντα και τις ικανότητές τους, σε όποιον τομέα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των μαθητών, καθώς εν μέσω πανδημίας στήριξαν πολύπλευρα αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Ο νέος αγώνας όλων σας, εύχομαι να είναι δημιουργικός και να στεφθεί με επιτυχία.  Πάνω απ’ όλα όμως να έχετε το πολύτιμο αγαθό της υγείας και τη δύναμη να αγωνίζεστε και να μοιράζεστε τους καρπούς μιας κοινωνίας κι ενός κόσμου ανθρωπιάς, ειρήνης και δημοκρατίας.      

Καλή αρχή σε όλους!

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech