Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλες τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ηγουμενίτσα, 31/01/2018

Αρ. Πρωτ. :  1513

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Πληρ.: Aνδρέας Κωστούλας

Δ/νση:Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, 461.00

Τηλ.:2665361254,    Fax: 2665361143

  http://www.igoumenitsa.gr

  e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Διακηρύσσει επαναληπτική μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 7ου  Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας. Το μίσθιο πρέπει να βρίσκεται στην ΔΚ Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στην περιοχή που να περικλείεται από τις οδούς Σουλίου -Κύπρου-23ης Φεβρουαρίου-Εθνικής Αντίστασης –Δ. Σκυλοσόφου-Γράμμου-Πατριάρχου Αθηναγόρα-Σουλίου. Να είναι ισόγειο οίκημα συνολικού εμβαδού τουλάχιστον ενενήντα (90) τ.μ., με τουλάχιστον δύο (2) αίθουσες,  ένα (1) βοηθητικό χώρο (κουζινάκι), τουλάχιστον τρεις (3) τουαλέτες (δύο για χρήση από τα νήπια και μία για το προσωπικό), και να διαθέτει ικανοποιητικό αύλειο χώρο.

Η διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης ορίζεται για τέσσερα έτη (4), με δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης, καταθέτοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά από τις 06/02/2018 έως και τις 15/02/2018. Τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα), υπόψη της Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής. Η Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής θα αποστείλει τα δικαιολογητικά στην αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας του ακινήτου, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων, περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της διακήρυξης. Στη συνέχεια θα οριστεί ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας στην οποία θα καλεστούν με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα. Η αναλυτική διακήρυξη διατίθεται από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, στο ισόγειο), τηλ.: 2665361254 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, http://www.igoumenitsa.gr

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

                                                            

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ