Χρηματοδότηση του Δήμου Ηγουμενίτσας με το ποσό του 1.000.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

20-11-2020

Χρηματοδότηση του Δήμου Ηγουμενίτσας με το ποσό του 1.000.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 

Με το ποσό του 1.000.000,00€ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Ηγουμενίτσας για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)», από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΑΔΑ: 9ΙΠ4465ΧΘΞ-ΤΡΠ) .

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή της Πέρδικας, το οποίο στοχεύει αφενός στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και αφετέρου στη βελτίωση της προσβασιμότητας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όταν η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελέτη για το εν λόγω έργο εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και στάλθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για χρηματοδότηση με σχετικό αίτημα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για την υιοθέτηση της πρότασης μας, καθώς αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή την αναγκαιότητα υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, καθώς και τον τοπικό βουλευτή κ. Βασίλειο Γιόγιακα για την αμέριστη υποστήριξή του στην πρόταση του Δήμου.

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech